Sziasztok!

Kasznár Pál Dénes vagyok (17).

Tanulmányaimat egy budapesti gimnázium divattervezői szakán végzem. 12 éves korom óra foglalkozom karkötők, ékszerek készítésével de már sokkal hamarabb felfigyeltem ezek jelentőségükre egy-egy outfitben. Előszeretettel viseltem én magam is különféle karkötőket viszont soha nem voltam elégedett a minőségükkel. Elhatároztam, hogy én magam is megpróbálom elkészíteni. Neki is láttam tanulmányozni, hogy hogyan is lehet megfonni egy-egy karkötőt. Elsősorban saját részre és a családtagoknak készítettem. Nem utolsó sorban a fent említett minőség hiányát próbáltam pótolni. Lassan híre ment, hogy karkötőket készítek minőségi alapanyagból, szép munkával és hamarosan bejöttek az első megrendelések ami idővel fokozatosan nőtt. Így indult el az én utam.

  Idővel magával ragadott az ásványok elbűvölő szépsége, minden darab egyedi színét és formavilágát illetően is. Először csak egy-két féle ásvány alapanyagból készítettem ékszereket majd egyre többféle ásvánnyal kezdtem dolgozni. Mindezek mellet nem feledkeztem meg a dizajnrol sem. Egyedi ötletekkel, ásvány összeállításokkal rukkolunk elő hónapról-hónapra.

 2022-es évben sikerült inmár több éves tervemet is megvalósítani, hogy a KALLI megjelenítse az első ruha kollekcióját. Mint a karkötőknél így a ruháknál is elsődleges szempontok közé tartozik az egyediség és magas minősét megőrzése.